Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Broekenhuis kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Broekenhuis, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Broekenhuis verstrekt. Broekenhuis kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM BROEKENHUIS GEGEVENS NODIG HEEFT
Broekenhuis verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en u vrijblijvend te informeren over het aanbod, de dienstverlening en om u relevante informatie te bezorgen.

HOE LANG BROEKENHUIS GEGEVENS BEWAART
Broekenhuis bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

DELEN MET ANDEREN
Broekenhuis verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Broekenhuis worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Broekenhuis gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Broekenhuis maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Broekenhuis bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Broekenhuis te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Broekenhuis heeft hier geen invloed op. Broekenhuis heeft Google geen toestemming gegeven om via Broekenhuis verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar mark.mollen@broekenhuis.be. Broekenhuis zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
Broekenhuis neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Broekenhuis maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Broekenhuis verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Broekenhuis op via mark.mollen@broekenhuis.be.  

www.broekenhuis.be is een website van Broekenhuis.

Broekenhuis Geel
Pas 3
2440 Geel
T 014 58 86 75
geel@broekenhuis.be

Broekenhuis Mol
Voogdijstraat 18
2400 Mol
T 014 32 15 72
mol@broekenhuis.be

Broekenhuis Heist-op-den-Berg
Bergstraat 26
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 24 26 12
heist@broekenhuis.be